Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Waarom een taxus kopen bij een taxus kwekerij?

  • Geplaatst op
Waarom een taxus kopen bij een taxus kwekerij?

Bent u van plan om een taxus aan te schaffen voor uw tuin? Dan is het raadzaam om deze prachtige plant bij een gespecialiseerde taxus kwekerij te kopen.

Bij een taxus kwekerij vindt u namelijk niet alleen een breed assortiment aan taxussoorten, maar ook deskundig advies en hoogwaardige kwaliteit taxussen. Ontdek waarom een bezoek aan een taxus kwekerij de beste keuze is voor het kopen van uw taxus en maak uw tuin klaar voor een groene klassieker die jarenlang prachtig blijft.

DE TAXUS KWEKERIJ HEEFT ERVAREN SPECIALISTEN IN DIENST

Bij een taxus kwekerij werken ervaren mensen die al jarenlang met deze plant werken. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor het kweken ervan, maar ook voor het onderhoud en de verzorging. Dankzij hun expertise weten de medewerkers van een taxus kwekerij vrijwel alles over deze plant. Ze kunnen u uitstekend advies op maat geven en informeren u graag over:

SCHERPERE PRIJZEN DAN BIJ EEN TUINCENTRUM

Over het algemeen hanteert een taxus kwekerij lagere prijzen. Een kwekerij is namelijk de plaats waar uw taxus wordt gekweekt. Door rechtstreeks bij de kwekerij te kopen, wordt de tussenpersoon geëlimineerd. Dit resulteert meestal in aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van aankopen bij een tuincentrum. Een tuincentrum moet namelijk de kosten doorberekenen die zij hebben gemaakt om de taxus in de winkel te krijgen, zoals transportkosten en inkoopkosten. Bovendien streeft een tuincentrum naar winstmaximalisatie op hun producten. Dit zijn de redenen waarom een taxus doorgaans goedkoper is bij een taxus kwekerij.

GOEDE SERVICE BIJ EEN TAXUS KWEKERIJ

De meeste taxus kwekerijen bieden persoonlijke en uitstekende service, Kwekerij Top & Top is daar een van. Alle taxussen die u op deze website tegenkomt, komen bij een van onze  voornamelijk regionale kwekerijen vandaan. Bij onze taxus kwekerij in Wekerom kunt u uw taxus eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen, zodat u de deur niet uit hoeft. Als u de planten liever in het echt wilt bekijken en uw taxus zelf wilt reserveren, bent u van harte welkom bij ons in de kwekerij afhaalplaats. Hier hebben wij altijd wel voldoende staan om te bekijken.

Daarnaast geeft een taxus kwekerij zoals Kwekerij Top & Top u advies over de planten die u koopt, zoals hoe u de taxus het beste plant. Nog een optie: laat een hovenier uw taxus planten, zodat u zeker weet dat het goed gebeurt. Uiteraard zelf planten is ook prima te doen, maar leest dan wel van tevoren onze plantinstructie goed. Heeft u na de aanschaf van uw taxus nog vragen? Ook na de koop staan onze medewerkers u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Kortom: de medewerkers van onze kwekerij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. In overleg is van alles mogelijk!

HOE VINDT U EEN BETROUWBARE KWEKERIJ?

Koop uw planten zonder twijfel bij een betrouwbare kwekerij. Controleer eenvoudig of de planten goedgekeurd zijn door Nak Tuinbouw, de vereniging die strenge gezondheidskeuringen uitvoert. Uiteraard laat Kwekerij Top & Top jaarlijks al haar planten laat keuren door de Nak Tuinbouw en is daarmee een zeer betrouwbare kwekerij. Alleen de sterkste en gezondste planten doorstaan deze selectie, hierdoor krijgt u gegarandeerd gezonde planten voor uw tuin. Bestel uw goedgekeurde taxus hier en geniet van een prachtige tuin.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole