Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Taxus Baccata

Koop uw taxus baccata op Taxusbestellen.nl!


Van de familie taxusplanten komt de taxus baccata het meest in Nederland voor. Doordat deze taxussoort de meest voorkomende soort in Nederland is, is de plant op veel locaties verkrijgbaar. Toch raden wij u aan om de taxus te bestellen op Taxusbestellen.nl. We leggen hieronder uit waarom.

Waarom bestellen op onze website?


Al ruim 15 jaar kweken wij in onze eigen kwekerij verschillende soorten taxussen en planten van hoogwaardige kwaliteit. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan over de planten die wij kweken. Hierdoor kunnen wij u er een goed en deskundig advies over geven.

Kwalitatief hoogwaardige planten tegen lage prijzen


Naast dat u bij ons terechtkunt voor kwalitatief hoogwaardige planten en deskundig advies, is er nog een reden om een taxus via onze website te bestellen. Bij ons kunt u doorgaans voor een stuk minder geld, een kwalitatief betere plant aanschaffen dan bijvoorbeeld in een tuincentra. Dat komt doordat u bij bijvoorbeeld tuincentra veel meer geld betaalt dan nodig is. Zoekt u een goede plant voor een voordelige prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Laat uw bestelling thuisbezorgen of haal uw bestelling op


Wanneer u via onze website een bestelling plaatst, kunt u de bestelling heel eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Komt u de plant liever in het echt bekijken en ophalen? Dan is dat uiteraard gewoon mogelijk. U bent namelijk van harte welkom in onze kwekerij in Wekerom.

Wat zijn de voordelen van de taxus baccata?


De taxus baccata groeit iets sneller dan de andere taxussoorten. Hierdoor is deze plant een goede keuze wanneer u bijvoorbeeld met taxussen direct een grote, groene haag in uw tuin wilt vormen.

De taxus baccata heeft verder dezelfde voordelen als andere taxus planten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mooie groene kleur die de plant het hele jaar door blijft behouden. Denk hierbij ook aan de eenvoudige verzorging van de plant. Daarnaast maakt het niet veel uit waar u deze taxus plant. De plant kan namelijk zowel in zon, halfschaduw en schaduw staan. Hierdoor is de plant prima geschikt voor een haag in zowel de voor- als achtertuin.

Wilt u geholpen worden door 1 van onze experts?


Wilt u graag deskundig advies van 1 van onze experts ontvangen? Doordat wij met onze kwekerij al ruim 15 jaar ervaring hebben met de diverse taxus planten kunnen wij u over deze planten op alle vlakken goed over adviseren. Wilt u bijvoorbeeld weten welk type taxus voor uw tuin of doeleinde het meest geschikt is? Of wilt u meer weten over het planten en/of verzorgen van de taxus baccata? Wat uw vraag ook is, u mag gerust contact met ons opnemen, want wij delen onze kennis graag met u.

U kunt uw vraag via e-mail stellen door een bericht te sturen naar [email protected]. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Wilt u liever telefonisch iemand spreken? Dan kan dat uiteraard ook! Wij zijn telefonisch zowel bereikbaar op 06-20692739 als op 0318-250444. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen, zodat u snel van deze mooie, winterharde plant kunt genieten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole