Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Retourneren

 

Als consument heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annuleren 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag plus de verzendkosten gecrediteerd. Echter de kosten voor het retourneren van u thuis naar onze kwekerij zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunt u raadplegen op onze site bij onze verzendkosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Taxus is een levend product en heeft daardoor speciale verzorging nodig. Uitgedroogde planten of planten met beschadigde kluiten kunnen niet retour. Wij vragen u hier rekening mee te houden. 

Om gebruik te maken van uw recht kunt u met ons contact opnemen via [email protected]. Wij storten vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen op uw rekening mits het product in goede orde retour is ontvangen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole