Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Een taxus haag kopen doet u op Taxusbestellen.nl

Wilt u graag een mooie taxus haag kopen? Dat is heel begrijpelijk, want een taxus haag blijft het hele jaar door groen en biedt u een goede beschutting. Dankzij een taxus haag kunnen buren niet in uw tuin kijken, maar hoeft u zelf niet tegen een houten schutting of stenen muur aan te kijken.

Welke taxus kunt u het beste voor een haag gebruiken?


Er zijn 2 taxussoorten die u voor een haag kunt gebruiken. Dat zijn de taxus baccata en de taxus hicksii. Beide taxussoorten zijn winterhard en behouden hun mooie, groene kleur het hele jaar door. Beide taxussen kunnen zowel in de zon, halfschaduw of schaduw worden geplaatst. Wat de ligging van uw tuin ook is, u kunt er altijd een prachtige taxus haag in planten.
Beide taxussen kunnen in vrijwel elke grond worden geplaatst. Het is hierbij wel belangrijk dat het water goed kan weglopen in de grond. Anders kan er namelijk wortelrot ontstaan.
Het enige verschil tussen beide soorten is dat de baccata sneller groeit dan de hicksii. Hierdoor krijgt u bij de baccata dus sneller een volle, groene haag. Daarentegen groeit de hicksii meer zuilvormig en compacter.

Wat is Taxus-bestellen.nl?


Taxus-bestellen.nl is een online webshop waarin wij planten rechtstreeks vanuit onze eigen kwekerij in Wekerom aanbieden. Al ruim 15 jaar kweken wij diverse planten en leveren wij die voor een betaalbaar tarief bij onze klanten aan huis.
Al onze planten worden jaarlijks gekeurd door de Nak Tuinbouw. Dit is een organisatie dat de kwaliteit van de producten in de tuinbouw controleert en bewaakt. Daarnaast zien wij er zelf erg goed op toe dat al onze planten in een uitstekende staat verkeren. Bovendien bieden wij onze planten voor veel lagere tarieven aan dan dat bijvoorbeeld een tuincentrum doet. Kort gezegd komt het erop neer dat u bij ons voor een scherpe prijs een zeer sterke plant krijgt.
Bent u na de aankoop toch niet tevreden over de plant? Wanneer u dit binnen 3 maanden aangeeft, is dat geen enkel probleem.

Hoe gaat het bestelproces?


Wilt u graag een taxus haag kopen? Dan kunt u de haag heel eenvoudig op deze website bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Wij leveren de bestelling zelf of laten de bestelling leveren door onze vaste transporteur. Doorgaans wordt uw bestelling binnen 4 tot 6 werkdagen bezorgd. Wilt u de bestelling liever op een zaterdag ontvangen? Dit is in overleg vaak gewoon mogelijk.

Wilt u de taxus haag zelf ophalen?


Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om een taxus haag zelf bij ons op te halen. Dankzij de centrale ligging van de kwekerij (op de Veluwe in Wekerom), maken veel klanten in Nederland gebruiik van deze mogelijkheid. Het grote voordeel hiervan is dat u de planten eerst in het echt kunt bekijken, alvorens u de planten koopt.
Wilt u graag een bezoekje brengen aan onze kwekerij? Dan bent u van harte welkom! U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken, zodat u zeker weet dat er iemand aanwezig is wanneer u onze kwekerij wilt bezoeken.

Heeft u nog vragen?


Wilt u graag een taxus haag kopen op Taxus-bestellen.nl en heeft u nog wat vragen over onze producten of service? Of zou u graag een afspraak willen maken voor een bezoekje aan onze kwekerij? Dan mag u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 06-20692739 of naar 0318-250444. U mag ook een bericht sturen naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole