Kwaliteit en garantie

Kwaliteit en garantie

Onze planten zijn van een uitstekende kwaliteit. Als kwekerij hebben wij dan ook ruim vijftien jaar ervaring in het kweken van onder andere Taxus Baccata en Hicksii. Daarnaast worden al onze planten jaarlijks gekeurd door de Stichting Nederlandse Algemene Kwaliteitsdienst Tuinbouw oftewel Nak Tuinbouw.  

Wij leveren zowel taxus uit pot (in de zomermaanden) als met kluit. Deze worden gerooid uit de volle grond. Onze planten worden regelmatig ondersneden. Dit zorgt er voor dat de kluiten goed gaan wortelen. Een goede kluit is belangrijk voor het aanslaan van de plant. Het rooiseizoen loopt van medio september tot mei. Rooien is altijd afhankelijk van het weer. Bij te hoge temperaturen wordt er niet gerooid en geplant. 

Garantie


U mag van ons verwachten dat wij taxusplanten leveren van een goede kwaliteit. Uiteraard gaan wij er van uit dat u onze plantinstructies volgt om ervoor te zorgen dat de taxus planten goed aanslaan. 

Wij bieden u drie maanden garantie op onze planten. Wij gaan er hier bij van uit dat u de plantinstructies goed opvolgt. U kunt geen beroep doen op de garantie indien schade is ontstaan door de genoemde punten in artikel 11 lid 7 van de algemene voorwaarden.  Denk hierbij aan extreme weersomstandigheden, ongeschiktheid van de grond, het niet juist verzorgen van de planten e.d. 

Bezorgkosten vallen niet onder de garantieregeling. Mocht u in aanmerking komen voor de garantie dan kunt u de nieuwe planten komen afhalen op de kwekerij. 

In alle andere gevallen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij streven er naar om eventuele problemen en klachten correct en zo spoedig mogelijk op te lossen. 
Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen om advies te vragen over de planten: het aanplanten, snoeien en verzorgen. 

In overleg is een andere garantietermijn mogelijk indien wij zelf de haag planten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. 

← Keer terug naar de backoffice    ⛟ Thuis bezorgen voor slechts €34,50 ⚫ Centraal gelegen in Midden Nederland ♻ Maar liefst 3 maanden garantie! ☘ Rechtstreeks van onze kwekerij ☁ Planten kan het hele jaar door € Veilig betalen met iDeal ✔ Naktuinbouw-kwaliteitscontrole Hide