Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Bezorgen afhalen en levertijden

 

Uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd of kunt u afhalen op onze afhaal locatie. Taxus met kluit en in pot bezorgen wij voor slechts € 47,95. per bestelling. Bestellingen boven de  €750,- is bezorgen gratis.

Uw bestelling bezorgen wij zelf of wordt bezorgd door onze vaste transporteur Van Reenen Transport uit Barneveld. De Taxus is dan verpakt op een pallet. Wij bezorgen standaard in de oprit of voortuin, het is belangrijk dat deze goed toegankelijk is voor vrachtwagen of bestelbus met aanhanger. Wij bezorgen van dinsdag t/m vrijdag en in overleg ook regionaal op zaterdag.

Heeft u nog meer vragen over de bezorging of over de losplaats van uw bestelling neem dan gerust contact met ons op. 

 taxus laten bezorgen

Bezorgdatum 

De bezorgdatum is in overleg. Wij kunnen meestal leveren binnen 4 tot 6 werkdagen. Bij grote drukte kan het zijn dan de levertijd wat langer duurt. U kunt uw voorkeur aangeven bij uw bestelling in de winkelwagen. Wij nemen automatisch altijd contact met u op over de levering. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. 


Voor Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden gelden andere tarieven. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging. De avond vóór de bezorging ontvangt u een email waarin het tijdstip van levering staat. 

 

Afhalen

Woont u in de buurt of wilt u de planten graag eerst komen bekijken? Breng dan gerust een bezoekje aan onze kwekerij. Deze is gelegen op de Veluwe in Wekerom, gem. Ede. Graag even bellen vooraf. Dan zorgen wij dat er iemand aanwezig is op de afgesproken plek. Het bezoekadres vindt u op onze contactpagina

Retourneren

Meer informatie over het retourneren van uw product vindt u hier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole