Bezorgkosten €42,50 per bestelling
3 maanden garantie
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Waarom een taxus kopen bij een taxus kwekerij?

Er zijn verschillende plekken waar u een taxus kunt kopen. Zo kunt u bij verschillende tuincentra terecht voor deze planten. Echter kunt u ook een taxus kopen bij een taxus kwekerij. Dit is over het algemeen de beste optie. We leggen u in dit artikel uit waarom u het beste een taxus kunt kopen bij een taxus kwekerij.

Waarom kunt u het beste een taxus kopen bij een taxus kwekerij?

Er zijn een aantal redenen om een taxus bij een taxus kwekerij te kopen en bijvoorbeeld niet bij een tuincentrum. We benoemen ze hieronder.

Ervaren specialisten

Bij een taxus kwekerij werken doorgaans mensen die al jarenlang dag in dag uit met taxusplanten werken. Ze kweken de planten niet alleen, maar ze verzorgen en onderhouden ze ook. Hierdoor weten deze mensen veel over een taxusplant, waardoor zij u altijd een goed advies op maat kunnen geven. Denk hierbij niet alleen aan voor welke taxus u het beste kunt kiezen, maar ook aan zaken als:

  • Hoe u een bepaalde taxus soort het beste kunt planten;
  • Hoe u een taxus het beste kunt snoeien;
  • Hoe en waarmee u een taxusplant het beste kunt bemesten enzovoorts.

Door dit soort advies in te winnen, kunt u jarenlang plezier hebben van uw taxusplant(en).

Goede kwaliteit en lage tarieven

Een kwekerij kan aan u als consument taxusplanten tegen lagere tarieven aanbieden dan bijvoorbeeld een tuincentrum dat kan. Dat komt doordat een tuincentrum de planten bij een leverancier inkoopt en een kweker planten rechtstreeks uit zijn kwekerij levert. Bovendien zijn de taxusplanten van een taxus kwekerij vaak van een betere kwaliteit dan de planten die u in een tuincentrum vindt.

Een goede service

Bij veel kwekerijen zult u een persoonlijke en goede service krijgen. Zo is het bijvoorbeeld bij onze taxus kwekerij in Wekerom mogelijk om taxusplanten online te bestellen en bij u thuis te laten bezorgen. Wilt u de planten liever eerst in het echt bekijken en zelf ophalen bij onze kwekerij? Dan is dat ook gewoon mogelijk.

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u zich laten adviseren over het planten van de taxussen die u koopt of dit gewoon door onze hovenier laten doen. En heeft u na de aankoop nog vragen over de planten? Dan kunt gewoon met ons contact opnemen, want onze medewerkers helpen u graag. Kortom: bij onze kwekerij streven wij ernaar om u zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor is er bij ons in overleg van alles mogelijk. Dit is bij veel tuincentra helaas niet het geval.

Conclusie

Zoals u ziet, zijn er een aantal goede redenen om een taxus te kopen bij een taxus kwekerij en niet bij een tuincentrum. Bij een taxus kwekerij zijn de prijzen over het algemeen lager en de kwaliteit van de planten hoger. Bovendien werken er in een kwekerij mensen die jarenlang ervaring hebben met het planten, kweken en verzorgen van de planten. Daardoor kunt u altijd bij hen terecht voor deskundig advies. Daarnaast zijn er bij een kwekerij vaak veel mogelijkheden. Zo kunt u bij onze kwekerij Wekerom de taxussen online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. U kunt de planten zelfs door onze hovenier laten planten. Hierdoor weet u zeker dat dit goed gebeurt en heeft u er zelf geen omkijken naar.

Wilt u meer weten over onze service, planten of mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij vertellen u er graag meer over.

Bezorgkosten €42,50 per bestelling
3 maanden garantie
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole