Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Een taxus kopen doet u op Taxusbestellen.nl

Wilt u zowel in de zomer als in de winter kunnen genieten van groen in uw tuin? Dan is het een uitermate goed idee om een taxus te kopen. Deze plant heeft namelijk naalden die zowel in de winter als in het voorjaar hun mooie, groene kleur behouden. Hierdoor kunt u het hele jaar door van deze plant genieten. Bent u op zoek naar een sterke taxus plant? Dan bent u op Taxus-bestellen.nl aan het juiste adres!

Wat is Taxusbestellen.nl?

Op Taxusbestellen.nl kunt u heel eenvoudig online een sterke taxus kopen en bij u thuis laten bezorgen. Dankzij onze centrale ligging in Nederland is het voor veel van onze klanten ook mogelijk om de plant direct bij onze kwekerij af te halen.

Waarom kiezen voor Taxusbestellen.nl?


Alle taxussen die u via deze website kunt bestellen, komen rechtstreeks uit onze kwekerij in Wekerom. Inmiddels hebben wij al ruim 15 jaar ervaring met het kweken van diverse planten.

Wij laten onze taxus planten jaarlijks keuren door de Nak Tuinbouw. Bovendien dragen wij zelf zorg voor het welzijn van al onze planten. Hierdoor bent u bij ons ervan gegarandeerd dat u een taxus aanschaft van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons voor een veel scherpe prijs een taxus kopen, dan bijvoorbeeld in een tuincentrum. Wilt u niet alleen een goede plant aanschaffen, maar dat ook nog eens doen voor een scherpe prijs? Dan bent u bij ons op de juiste plek!

Bent u binnen 3 maanden na aanschaf toch niet tevreden over de geleverde plant of planten? Dan kunt u dit gewoon bij ons aangeven, zodat we samen met u kunnen zoeken naar een gepaste oplossing.

Wanneer kunt u het beste een taxus kopen?


Wij kunnen de taxus het gehele jaar door voor u planten. Hierdoor hangt het niet van de seizoenen af of u deze mooie, groene plant kunt aanschaffen. De taxus kan in zon, halfschaduw en schaduw worden geplant. Daarnaast kan de plant in alle grondsoorten worden geplant. Een goede waterafvoer is echter wel ontzettend belangrijk. Bij te natte voeten kan namelijk wortelrot ontstaan.

Welke taxus planten kunt u bij ons kopen?


Binnen de familie van de taxus planten zijn er diverse soorten van elkaar te onderscheiden. Populaire soorten zijn bijvoorbeeld de Baccata en de Hicksii. Wij hebben beide soorten taxus planten in ons assortiment opgenomen.

Welke taxus u het beste bij ons kunt kopen, hangt compleet van uw wensen af. Sommige taxus planten zijn namelijk meer geschikt voor een haag, terwijl andere soorten juist beter gedijen in bijvoorbeeld een struikvorm.

Bij Taxusbestellen.nl kunt u vele soorten en maten taxussen kopen. Hierbij kunt u kiezen uit een plant met kluit of juist een plant in een pot. Zo vindt u bij ons eenvoudig de plant die aan uw wensen voldoet.

Wilt u meer weten?


Wilt u meer weten over de taxussen die wij verkopen of wilt u meer weten over onze kwekerij? In beide gevallen mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, want wij helpen u graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u namelijk van alle informatie voorzien die u omtrent het kopen van een taxus nodig heeft.

U kunt met ons contact opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Spreekt u liever direct iemand? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 06-20692739 of via 0318-250444.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bezorgkosten €47,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Afhalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole