Van de Taxus planten is de Taxus Baccata in Nederland de meeste geziene soort. Deze plant groeit iets sneller dan andere soorten, waardoor de prijs ook gunstiger is wanneer u direct bijvoorbeeld een grote haag wilt vormen. De Taxus Baccata heeft verder dezelfde voordelen als andere Taxus planten, zoals de mooie groene kleur gedurende het hele jaar en de eenvoudige verzorging. Doordat de Taxus Baccata in zowel zon, halfschaduw en schaduw kan staan is deze plant altijd geschikt voor een haag in zowel de voor- als achtertuin.

 

De Taxus Baccata aanschaffen

Wanneer u een mooie Taxus haag wilt planten is de Taxus Baccata een geschikte keuze. Deze plant is, doordat het de meest voorkomende soort in Nederland is, op veel locaties verkrijgbaar. Echter betaalt u voor de Taxus Baccata bij bijvoorbeeld tuincentra veel meer dan nodig. Bij ons kunt u voor vele malen minder geld kwalitatief hoogwaardige planten aanschaffen uit onze eigen kwekerij.

Onze kwekerij biedt onze klanten de mogelijkheid om voor een betaalbaar tarief de Taxus Baccata aan te schaffen. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop en waarborgen wij dan ook door zorgvuldig met onze planten om te gaan en deze jaarlijks te laten controleren door de Nak Tuinbouw. Bent u toch niet tevreden met de Taxus Baccata die wij hebben geleverd? Dan heeft u 3 maanden lang garantie op al onze planten.

Meer over de Taxus Baccata

Bij onze kwekerij vindt u de Taxus Baccata in vele soorten en maten. Zo vindt u de plant met kluit of in pot en vanaf 40-60 cm tot aan 200-225 cm. Kortom vindt u altijd een Taxus Baccata die past bij uw wensen. Daarnaast is het praktische van deze sterke plant dat de grondsoort en de lichtinval niet veel uitmaken. Het enige wat van belang is bij het planten van de Taxus Baccata is dat het water goed moet kunnen weglopen in de grond. Te natte voeten kan bij deze plant namelijk zorgen voor wortelrot.

Wilt u zelf de Taxus Baccata planten? Dan geven wij u graag tips en advies wanneer u de plant komt afhalen of wij deze bij u bezorgen. Heeft u echter geen groene vingers? Dan kunnen wij deze ook voor u planten, zodat u kunt genieten van deze mooie, winterharde plant, terwijl u geen moeite hierin hoeft te investeren.

Contact met onze experts

Doordat wij met onze kwekerij al ruim 15 jaar ervaring hebben met de diverse Taxus planten, waaronder de Taxus Baccata, kunnen wij u goed adviseren. Wilt u weten welk type Taxus voor uw tuin of doeleinde het meest geschikt is of wilt u meer weten over het planten of verzorgen van de Taxus Baccata? Neem dan gerust contact met ons op. Wij delen onze kennis graag met u wanneer u contact opneemt via 06-20692739 of 0318-250444. Vind u het prettiger om uw vraag via de e-mail te stellen? Dan kunt u deze natuurlijk ook sturen naar info@taxusbestellen.nl. Wij geven dan zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw Taxus Baccata of andere Taxus plant van Taxusbestellen.nl.

 

← Keer terug naar de backoffice    ⛟ Thuis bezorgen voor slechts €34,50 ⚫ Centraal gelegen in Midden Nederland ♻ Maar liefst 3 maanden garantie! ☘ Rechtstreeks van onze kwekerij ☁ Planten kan het hele jaar door € Veilig betalen met iDeal ✔ Naktuinbouw-kwaliteitscontrole Verbergen