Thuisbezorgd voor slechts €39,50
Maar liefst 3 maanden garantie
Rechtstreeks van onze kwekerij
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Taxus Baccata

Taxus Bacatta 30-50 wortelgoed

Taxus Baccata 30-50 is wortelgoed. Deze planten worden geleverd met een kale wortel in plaats van een kluit. De taxus Baccata is een zeer geschikte haagplant voor elke tuin.
€1,85

Taxus Baccata maat 50-60 cm

Taxus Baccata maat 50-70 is een van onze kleinere maten. Een voordelige keuze voor een mooie taxushaag. De baccata groeit ongeveer 30 cm per jaar. De planten worden geleverd met een volle kluit.
€6,75

Taxus Baccata maat 60-80 cm

Taxus Baccata is een echte aanwinst voor uw tuin. Op onze site vindt u volop informatie over deze onderhoudsvriendelijke en winterharde haagplant.
€7,75

Taxus Baccata maat 80-100 cm

Deze taxussoort kent een snelle groei en is uitermate geschikt voor een mooie haag of heg. snoeien kan in het voorjaar of in de zomer
€9,50
Sale-10%

Taxus Baccata maat 100-120 cm

Taxus Baccata maat 100-120 cm voor een groenblijvende haag. Deze maat biedt al snel voldoende privacy. Een taxusplant groeit zo'n 30 centimeter per jaar.
€13,95 €12,50
Sale-14%

Taxus Baccata maat 120 cm

De Taxus baccata is een groenblijvende haagplant. Een onderhoudsvriendelijke plant die winterhard is en weinig verzorging nodig heeft.
€16,95 €14,50

Taxus Baccata maat 130-150

Taxus Baccata met kluit voor een stijlvolle, groenblijvende haag in uw tuin. Een winterharde plant die relatief weinig verzorging nodig heeft. Rechtstreeks van onze kwekerij.
€21,50
Sale-4%

Taxus Baccata maat 150-160 cm

De Taxus 'Baccata' is de meest voorkomende Taxussoort in Nederland. Meestal toegepast als haagplant maar Taxus is ook zeer geschikt voor vormsnoei.
€26,95 €25,95
Sale-7%

Taxus Baccata maat 160-170 cm

Taxus Baccata in een grote maat. Direct de beschikking over een hoge haag. Baccata is zeer geschikt voor een mooi, volle haag in uw tuin als erf afscheiding
€34,50 €31,95

Taxus Baccata maat 170-180 cm

Ook voor taxus maat 170-180 kunt u terecht bij Taxusbestellen.nl. Taxus Baccata in deze maat zorgt voor een erfafscheiding die direct veel privacy biedt.
€35,50

Taxus Baccata maat 180-200

Bij Taxusbestellen hebben wij ook Taxus Baccata verkrijgbaar in de grote maat 180-200. Zo heeft u direct een hoge haag.
€45,95
Sale-11%

Taxus Baccata maat 200-225 cm

Taxus Baccata in de maat 200-225 cm koopt u bij Taxusbestellen.nl. Deze grote maat taxus zorgt voor direct voor een hoge en dichte haag.
€69,50 €62,00

Pokon Tuinplanten Grond

Deze Tuinplanten Grond is geschikt voor gebruik in de volle grond, om het plantgat bij nieuwe aanplant te verbeteren.
Omdat deze tuinplanten apart (wel gelijktijdig) geleverd wordt bij uw bestelling zijn wij genoodzaakt aparte verzendkosten voor dit pro
€5,95

 

Van de Taxus planten is de Taxus Baccata in Nederland de meeste geziene soort. Deze plant groeit iets sneller dan andere soorten, waardoor de prijs ook gunstiger is wanneer u direct bijvoorbeeld een grote haag wilt vormen. De Taxus Baccata heeft verder dezelfde voordelen als andere Taxus planten, zoals de mooie groene kleur gedurende het hele jaar en de eenvoudige verzorging. Doordat de Taxus Baccata in zowel zon, halfschaduw en schaduw kan staan is deze plant altijd geschikt voor een haag in zowel de voor- als achtertuin.

 

De Taxus Baccata aanschaffen

Wanneer u een mooie Taxus haag wilt planten is de Taxus Baccata een geschikte keuze. Deze plant is, doordat het de meest voorkomende soort in Nederland is, op veel locaties verkrijgbaar. Echter betaalt u voor de Taxus Baccata bij bijvoorbeeld tuincentra veel meer dan nodig. Bij ons kunt u voor vele malen minder geld kwalitatief hoogwaardige planten aanschaffen uit onze eigen kwekerij.

Onze kwekerij biedt onze klanten de mogelijkheid om voor een betaalbaar tarief de Taxus Baccata aan te schaffen. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop en waarborgen wij dan ook door zorgvuldig met onze planten om te gaan en deze jaarlijks te laten controleren door de Nak Tuinbouw. Bent u toch niet tevreden met de Taxus Baccata die wij hebben geleverd? Dan heeft u 3 maanden lang garantie op al onze planten.

Meer over de Taxus Baccata

Bij onze kwekerij vindt u de Taxus Baccata in vele soorten en maten. Zo vindt u de plant met kluit of in pot en vanaf 40-60 cm tot aan 200-225 cm. Kortom vindt u altijd een Taxus Baccata die past bij uw wensen. Daarnaast is het praktische van deze sterke plant dat de grondsoort en de lichtinval niet veel uitmaken. Het enige wat van belang is bij het planten van de Taxus Baccata is dat het water goed moet kunnen weglopen in de grond. Te natte voeten kan bij deze plant namelijk zorgen voor wortelrot.

Wilt u zelf de Taxus Baccata planten? Dan geven wij u graag tips en advies wanneer u de plant komt afhalen of wij deze bij u bezorgen. Heeft u echter geen groene vingers? Dan kunnen wij deze ook voor u planten, zodat u kunt genieten van deze mooie, winterharde plant, terwijl u geen moeite hierin hoeft te investeren.

Contact met onze experts

Doordat wij met onze kwekerij al ruim 15 jaar ervaring hebben met de diverse Taxus planten, waaronder de Taxus Baccata, kunnen wij u goed adviseren. Wilt u weten welk type Taxus voor uw tuin of doeleinde het meest geschikt is of wilt u meer weten over het planten of verzorgen van de Taxus Baccata? Neem dan gerust contact met ons op. Wij delen onze kennis graag met u wanneer u contact opneemt via 06-20692739 of 0318-250444. Vind u het prettiger om uw vraag via de e-mail te stellen? Dan kunt u deze natuurlijk ook sturen naar [email protected]. Wij geven dan zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw Taxus Baccata of andere Taxus plant van Taxusbestellen.nl.

 

Lees meer
Lees minder
Thuisbezorgd voor slechts €39,50
Maar liefst 3 maanden garantie
Rechtstreeks van onze kwekerij
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole