Bezorgkosten €42,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Laat uw taxushaag planten door Taxusbestellen.nl

Bent u op zoek naar groene oplossing voor een afscheiding in uw tuin? Dan zou u eens een haag van taxusplanten kunnen overwegen. Een taxushaag heeft een mooie donkergroene kleur en behoudt zijn naalden het hele jaar door. Hierdoor kunt u dus het hele jaar door genieten van een groene afscheiding in uw tuin! En nog een groot voordeel: de hoveniers van Taxusbestellen.nl planten een taxushaag graag voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Op deze pagina leest u meer over onze service. 

Waarom kiezen voor een taxushaag?

 
Wilt u graag dat mensen zo goed als niet in uw tuin kunnen kijken en/of ervoor zorgen dat onbevoegden niet uw tuin zullen betreden? Dan zijn hier verschillende oplossingen voor. Zo kunt u bijvoorbeeld een houten schutting nemen of een muurtje om uw tuin heen (laten) bouwen. Bent u echter op zoek naar een meer groene oplossing? Dan is een haag van taxusplanten een uitstekend idee. Taxussen blijven het hele jaar door mooi donkergroen, waardoor u altijd kunt genieten van groen in de tuin. Bovendien is een taxushaag erg gemakkelijk te onderhouden en kunt u hem op elk gewenste plek in uw tuin planten. Taxussen kunnen namelijk prima zowel in schaduw, als in halfschaduw én zelfs in de volle zon staan. Ideaal dus! 

Waarom een taxushaag door Taxussenbestellen.nl laten planten?

 
Wij van Taxusbestellen.nl leveren niet alleen planten, maar kunnen ook bij u een taxushaag planten. Dit laten wij door onze ervaren hoveniers doen, waardoor u zeker weet dat dit goed gebeurt. Heeft u zelf geen groene vingers? Heeft u zelf geen tijd voor het planten van een haag of wilt u zich er gewoon liever niet aan wagen om een haag te planten? Wat de reden ook is, wij staan voor u klaar!  Wij bezorgen niet alleen taxusplanten, maar kunnen in overleg de taxussen die u in onze webshop koopt ook bij u laten planten door onze ervaren hoveniers. Als u hiervoor kiest, weet u zeker dat het planten van uw taxushaag goed zal worden gedaan door ervaren experts. Bovendien nemen zij ook nog eens de materialen mee die nodig zijn voor het planten van een taxushaag, waardoor u deze niet hoeft aan te schaffen. Dat is natuurlijk ontzettend handig! 

Hoe kunt u een taxushaag laten plaatsen door Taxusbestellen.nl?

 
Wilt u door ons een taxushaag laten planten? Dan kunt u hiervoor het beste even contact met ons opnemen. Dit kunt u zowel telefonisch als per mail doen. De taxussen die wij gebruiken voor het planten van een taxushaag, komen uit onze eigen kwekerij. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over welke taxussen u het beste kunt laten planten voor de haag die u graag zou willen hebben. 

Wilt u graag een taxushaag, maar weet u niet zo goed voor welke planten u het beste kunt kiezen? Laat u dan eens adviseren door onze ervaren experts. Zij weten namelijk precies met welke taxussoorten zij een haag kunnen creëren die aan uw wensen voldoet. 

Kortom: of u nou al zeker weet wat voor een taxushaag u wilt laten planten of dit juist helemaal nog niet zo goed weet, neem gerust contact met ons op want wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden! 

 

 

Bezorgkosten €42,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole