Thuisbezorgd voor slechts €42,50
Zelf afhalen mogelijk
Rechtstreeks van onze kwekerij
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Taxushaag

De taxushaag is een van de populairste haagsoorten van ons land. Dat is niet gek, want een taxus biedt veel opties en is een prachtige aanwinst voor iedere tuin. Op zoek naar een taxushaag van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Taxusbestellen.nl aan het juiste adres!

taxushaag

Populariteit van de taxushaag

Dat de taxushaag zo populair is, komt vooral door de kracht van de plant. De taxus is een van de sterkste plantensoorten en kan hoge leeftijden bereiken. Dat maakt het een duurzame plant. Daarnaast kan de taxus ook op plekken met veel schaduw geplant worden, is de taxus winterhard en vereist de plant niet enorm veel onderhoud.

Onderhouden taxushaag

Zoals gezegd vereist een taxushaag niet enorm veel onderhoud. Dat komt door de relatief trage groei van de plant. Twee keer per jaar snoeien is daarom voldoende om uw haag in topconditie te houden. Zorg ervoor dat uw taxushaag geregeld water krijgt, maar voorkom natte voeten. Een goed onderhouden taxushaag, gaat jaren mee en is nauwelijks vatbaar voor ziektes.

Taxushaag van goede kwaliteit

Als u opzoek bent naar een kwalitatiefe, maar scherp geprijsde taxushaag bent u bij ons aan het jusite adres. De taxussen voor uw haag komen rechtstreeks van onze kwekerij, en zijn van een uitstekende kwaliteit. Het hele jaar door worden de taxussen met zorg gekweekt, waardoor u een taxushaag krijgt met prachtige taxussen.
 

De hoogte van uw taxushaag

De hoogte van uw taxushaag kunt u zelf bepalen. Zo kunt u kiezen voor een haag van 50-60 cm hoog, maar ook een hoogte van 225 cm behoort tot de mogelijkheden. Als u een keuze neemt over de hoogte van de taxussen, is het belangrijk om een paar dingen mee te nemen in uw besluit. Zo is het doel van de haag belangrijk. Voor het creëren van privacy is een hogere haag beter geschikt, terwijl een lagere haag uitstekend gschikt is voor rondom een perkje in uw tuin,
 

De hoeveelheid taxussen voor uw taxushaag

Als u de bomen gaat planten is het belangrijk om dat in de juiste propotie te doen. De hoeveelheid bomen per strekkende meter verschilt per hoogte van de taxus.

In onderstaand tabel ziet u het aantal taxussen per strekkende meter van uw taxushaag, per hoogte van uw haag.

  • 50-60 cm : 4,5 planten per strekende meter
  • 60-80 cm : 4 planten per strekkende meter 
  • 80-100 cm : 4 planten per strekkende meter
  • 100-120 cm : 3,5 planten per strekkende meter
  • 120-140 cm : 3 planten per strekkende meter
  • 150-160 cm : 3 planten per strekkende meter
  • 160-180 cm : 2,5 planten per strekkende meter
  • 200-225 cm : 2 planten per strekkende meter

Uw taxushaag laten bezorgen of afhalen?

U kunt uw haag laten bezorgen, maar ook zelf afhalen.

Bezorgen 

Als u kiest voor bezorgen heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen binnen. Wij bezorgen van dinsdag tot en met vrijdag en evt. op zaterdag in overleg. Voor het bezorgen wordt € 42,95 in rekening gebracht. Bezorgen doen wij door heel Nederland, met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden.

Afhalen

U kunt u bestelling ook afhalen op onze kwekerij in Wekerom, Gelderland.  Het afhalen kan uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch, via 0318 250 4444, of via mail: [email protected]
 

Waarom taxusbestellen.nl?

Allereerst zijn de taxussen die wij leveren kwalitatief en scherp geprijsd. Daarnaast bieden wij ook veel mogelijkheden. De taxussen komen rechtstreeks van de kwekerij, waar ze met zorg gekweekt zijn. Hierdoor zijn de taxussen sterk, vol en diepgroen. Precies zoals een taxus wezen moet. 

Ook de service is bij ons belangrijk. Zo bieden wij de mogelijkheid om uw planten te laten bezorgen of af te halen. Maar ook geven wij verschillende tips over het snoeien van de taxus, het planten van de taxus of het bemesten van de taxus.

Ook kunt u uw taxus laten planten door ons. U kunt bij uw bestelling aangeven of u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Ook kunt u ervoor kiezen dat wij de oude taxushaag meenemen. 

Thuisbezorgd voor slechts €42,50
Zelf afhalen mogelijk
Rechtstreeks van onze kwekerij
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole