Bezorgkosten €42,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Taxus Baccata

Taxus Baccata maat 60-80 cm

Taxus Baccata is een echte aanwinst voor uw tuin. Op onze site vindt u volop informatie over deze onderhoudsvriendelijke en winterharde haagplant.
€9,95

Taxus Baccata maat 100-120 cm

Taxus Baccata maat 100-120 cm voor een groenblijvende haag. Deze maat biedt al snel voldoende privacy. Een taxusplant groeit zo'n 30 centimeter per jaar.
€16,95

Leverbaar vanaf september 2022


De Taxus Baccata, ook wel venijnboom genoemd, is een prachtige plant. De Taxus Baccata donkergroene naalden en is erg compact. Doordat een Taxus Baccata zo vol is en een mooie groene kleur heeft, kan de plant perfect als haagplant dienen. Maar de plant is uiteraard ook prima solo in een tuin te plaatsen. Dankzij combinatie van de groene kleur en de rode besjes van de plant, krijgt uw tuin door een haag van de Taxus Baccata direct meer kleur. Wilt u graag een groene afscheiding in uw tuin? Dan is het een erg goed idee om voor de Taxus Baccata te kiezen!

DE MEEST VOORKOMENDE TAXUSPLANT IN NEDERLAND


Van alle taxussoorten in Nederland, komt de Taxus Baccata het meeste voor. Deze plant groeit iets sneller dan andere soorten, waardoor de prijs ook gunstiger is wanneer u direct bijvoorbeeld een grote haag wilt vormen. De Taxus Baccata heeft verder dezelfde voordelen als andere Taxus planten, zoals de mooie groene kleur gedurende het hele jaar en de eenvoudige verzorging. Doordat de Taxus Baccata in zowel zon, halfschaduw en schaduw kan staan, is deze plant altijd geschikt voor een haag in zowel de voor- als achtertuin.
Met de Taxus Baccata kunt u dus het hele jaar op elke gewenste plek in uw tuin een groene haag creëren. Hierdoor kunt u met de Taxus Baccata dus alle kanten op.

WAAR KUNT U HET BESTE DE TAXUS BACCATA AANSCHAFFEN?


Wanneer u een mooie Taxus haag wilt planten, is de Taxus Baccata dus een uitermate geschikte keuze. Deze plant is, doordat het de meest voorkomende soort in Nederland is, op veel locaties verkrijgbaar. Toch kunt u deze plant het beste niet in tuincentra en andere fysieke winkels aanschaffen. Dat komt doordat zij veel hogere prijzen hanteren dan wij van Taxusbestellen.nl. Bovendien weet u in zo’n tuincentrum nooit zeker of de conditie van de taxus baccata goed is.

BESTEL UW TAXUS BACCATA OP TAXUSBESTELLEN.NL!


Het beste kunt u uw Taxus Baccata aanschaffen op Taxusbestellen.nl. Wij leveren de planten namelijk uit onze eigen kwekerij, waardoor wij veel lagere prijzen kunnen hanteren dan fysieke winkels. Bovendien stellen wij de gezondheid van onze planten voorop en laten wij onze planten jaarlijks keuren door de Nak Tuinbouw. Wij verkopen alleen de planten die door deze keuring heen komen, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een kerngezonde taxusplant.

3 MAANDEN GARANTIE


Wij leveren dus alleen kerngezonde planten die in een uitstekende conditie verkeren. Toch bieden wij u 3 maanden garantie op de planten die bij ons aanschaft. Schaft u dus via Taxusbestellen een taxus baccata aan en bent u er toch niet te vreden over? Dan kunt u 3 maandenlang een beroep doen op de garantie.

BEZORGEN OF AFHALEN


Nog een fijne bijkomstigheid van het bestellen van uw Taxus planten op Taxusbestellen.nl, is dat u bij ons de keuze heeft om uw bestelling zelf op te halen of bij u thuis te laten bezorgen. Onze kwekerij ligt erg centraal, waardoor het voor u goed mogelijk kan zijn om deze bij ons in de kwekerij op te halen. Uiteraard vinden wij het ook geen enkel probleem om uw bestelde planten bij u thuis te bezorgen. Het is dus maar net wat u zelf het fijnste vindt!

ONZE TAXUS EXPERTS HELPEN U GRAAG!


Bij ons zijn alleen maar experts werkzaam die ontzettend veel weten over de Taxus Baccata en de andere taxussen die wij verkopen en zij staan graag voor u klaar. Dankzij hun ruim 15 jaar lange ervaring kunnen zij u goed van dienst zijn. Wilt u graag weten voor welke maat Taxus Baccata u het beste kunt kiezen of hoe u de plant het beste kunt planten of verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij geven u graag een advies op maat.

Daarnaast komen onze taxus experts ook graag bij u een taxus haag van de Taxus Bbaccata planten. Dan weet u zeker dat dit op de juiste manier wordt gedaan. Ook hiervoor mag u gerust contact met ons opnemen.

DE TAXUS BACCATA IN VERSCHILLENDE SOORTEN EN MATEN


Op Taxusbestellen.nl vindt u de Taxus Baccata in vele soorten en maten. Zo vindt u de plant met kluit of in pot en vanaf 40-60 cm tot aan 200-225 cm. Bij ons vindt u dus altijd een Taxus Baccata die past bij uw wensen. Daarnaast is het praktische van deze sterke plant dat de grondsoort en de lichtinval niet veel uitmaken. Het enige wat van belang is bij het planten van de Taxus Baccata, is dat het water goed moet kunnen weglopen in de grond. Te natte voeten kan bij deze plant namelijk zorgen voor wortelrot.
TIPS EN ADVIES
Het is uiteraard ook mogelijk om zelf de Taxus Baccata te planten. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u dit zelf wilt doen. Weet u alleen niet zo goed hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan mag u hiervoor gerust tips en advies aan onze experts vragen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen wanneer u de planten komt ophalen in onze kwekerij of wanneer wij de planten bij u bezorgen.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP MET ONZE EXPERTS!


Wilt u graag contact hebben met onze experts? Wilt u bijvoorbeeld weten welk type Taxus voor uw tuin of doeleinde het meest geschikt is? Of wilt u misschien meer weten over het planten of verzorgen van de Taxus Baccata? Neem dan gerust contact met ons op. Wij delen onze kennis graag met u wanneer u contact opneemt via  0318-250444.
Vind u het prettiger om uw vraag via de e-mail te stellen? Dan kunt u deze natuurlijk ook sturen naar [email protected] Wij geven dan zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw taxus baccata of andere taxusplant van taxusbestellen.nl. 

 

Lees meer
Lees minder
Bezorgkosten €42,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole