Thuisbezorgd voor slechts €42,50
Zelf afhalen mogelijk
Rechtstreeks van onze kwekerij
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Ontdek onze producten

Taxus media 'Hillii' maat 80-100 cm

Taxus media 'Hillii' 80-100 cm
€10,95

Taxus Baccata maat 125-150

Taxus Baccata met kluit voor een stijlvolle, groenblijvende ..
€29,95

Taxus Baccata maat 120-140 cm

De Taxus baccata is een groenblijvende haagplant. Een onder..
€24,95

Taxus Baccata maat 140-160 cm

De Taxus 'Baccata' is de meest voorkomende Taxussoort in Ned..
€34,95
Sale-6%

Taxus media 'Hillii' in pot (60-70cm)

Taxus in pot zijn het hele jaar door te planten.
€9,50 €8,95
Sale-7%

Taxus in pot (50-60cm)

Onze Taxus media 'Groenland' in pot is geschikt om jaarron..
€7,50 €6,95

Categorieën

Haag Taxus met kluit

Haag Taxus met kluit

Haag Taxus in pot

Haag Taxus in pot

Taxusstruik in pot

Taxusstruik in pot

Taxus vormen

Taxus vormen

Video impressie TaxusBestellen.nl

 

TAXUS BESTELLEN? DAT DOET U OP TAXUS-BESTELLEN.NL

Wilt u zowel in de zomer als in de winter groen in uw tuin? Dan is de sterke Taxus plant voor u wellicht een goede aanwinst. Deze plant heeft namelijk naalden die zowel in de winter als in het voorjaar een mooie groene kleur aan uw tuin geven. De Taxus is natuurlijk aan te schaffen bij uw tuincentrum, maar is hier vaak erg duur. De Taxus kunt u ook eenvoudig online aanschaffen bij onze kwekerij, waar wij al ruim 15 jaar diverse planten voor een betaalbaar tarief bij onze klanten aan huis leveren.

DE TAXUS SOORTEN EN HUN KENMERKEN


Binnen de familie van de Taxus planten zijn diverse soorten van elkaar te onderscheiden. Populaire soorten zijn bijvoorbeeld Baccata en de media Hicksii. Al deze soorten hebben diverse kenmerken met elkaar gemeen, bijvoorbeeld het feit dat u met de Taxus een sterke, groene plant aanschaft. Echter zijn sommige van de Taxus planten meer geschikt voor een haag, terwijl anderen beter gedijen in bijvoorbeeld struikvorm. Bij Taxusbestellen.nl vindt u deze plant in vele soorten en maten, met kluit of juist in pot. Zo vindt u bij ons eenvoudig de plant die bij uw wensen past en kunt u deze bij ons vele malen goedkoper aanschaffen in vergelijking met bijvoorbeeld een tuincentrum.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN TAXUSBESTELLEN.NL?


Een groot voordeel van Taxusbestellen.nl is dat u voor een veel lager tarief dan in bijvoorbeeld een tuincentrum een taxus kunt kopen. Alle taxussen die op Taxusbestellen.nl staan, komen namelijk rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. En doordat wij direct uit onze kwekerij verkopen, zitten er geen schakels tussen (zoals transport naar een winkel toe enzovoorts), waardoor wij de prijzen mooi laag kunnen houden.
Een ander groot voordeel van Taxusbestellen.nl is dat u bij ons verzekerd bent van een kerngezonde taxus. Alle taxussen die wij op de website aanbieden, worden namelijk jaarlijks gekeurd door de Nak Tuinbouw. Deze organisatie let erop dat de alle taxussen die worden verkocht in een goede conditie verkeren. Elke taxusplant die wij leveren, heeft een eigen plantenpaspoort. Een plant krijgt dit paspoort alleen, als het door de Nak Tuinbouw is goedgekeurd.

KWEKERIJ TOP & TOP


Zoals wij al eerder in dit artikel benoemden, komen alle taxusplanten die u bij Taxusbestellen.nl kunt aanschaffen, rechtstreeks van onze eigen Taxus kwekerij in Wekerom. Hierdoor bent u een stuk voordeliger uit dan bijvoorbeeld in een tuincentrum. Bovendien kunnen wij u dankzij de keuring van de Nak Tuinbouw garanderen dat u bij ons altijd een goede taxus koopt. Daarnaast dragen wij zelf ook zorg voor het welzijn van de planten. Wilt u zeker weten dat u bij een goede en betrouwbare partij kerngezonde planten koopt? Dan kunt uw taxussen het beste bestellen op Taxusbestellen.nl!

DE TAXUSPLANTEN IN HET ECHT BEKIJKEN IN ONZE KWEKERIJ


Wilt u liever de planten in het echt zien, alvorens u ze besteld? Dan bent u van harte welkom in onze kwekerij in Wekerom. Het beste kunt u hiervoor wel van tevoren even een afspraak voor maken, zodat u zeker weet dat 1 van onze experts aanwezig is wanneer u de kwekerij bezoekt. Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met ons op.

14 DAGEN BEDENKTIJD


Wij vinden het belangrijk om u taxusplanten van de beste kwaliteit te leveren. We doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van onze taxussen te kunnen waarborgen. Schaft u echter via Taxusbestellen.nl planten aan? Dan heeft u als consument 14 dagen bedenktijd. Bent u dus, om wat voor reden niet tevreden dan kunt u de planten binnen 14 dagen retour doen.

LAAT DE TAXUS BIJ U THUIS BEZORGEN!


Een groot voordeel van Taxusbestellen.nl is dat u bij ons eenvoudig een taxus online kunt bestellen in onze webshop en uw bestelling bij u thuis laten bezorgen. Wij bezorgen onze taxussen namelijk door heel Nederland. Dankzij de centrale ligging van onze kwekerij, is het trouwens ook voor veel klanten mogelijk om de bestelling bij ons op te halen. Hierdoor heeft u de plant direct wanneer u deze graag wilt hebben. Ideaal dus!

WIJ PLANTEN DE TAXUS VOOR U!


Bij ons kunt u niet alleen eenvoudig online een taxus bestellen en bij u thuis laten bezorgen, wij kunnen de plant zelfs ook voor planten. Wij planten de taxus het hele jaar door, waardoor u niet afhankelijk bent van seizoenen om deze mooie, groene plant aan te schaffen. De plant kan in zon, halfschaduw en schaduw worden gepland en kan in alle grondsoorten. Wel is een goede waterafvoer van belang, omdat bij te natte voeten wortelrot kan ontstaan. Echter hoeft u zich daar allemaal geen zorgen over te maken als u door ons uw taxus laat planten. Onze ervaren experts weten namelijk precies wat zij moeten doen om de taxusplant op de juiste manier te planten, zodat u er zolang mogelijk plezier van heeft!

MEER OVER DE TAXUS SOORTEN OF ONZE KWEKERIJ


Wilt u meer weten over de Taxus soort die het beste geschikt is voor uw doeleinde of wilt u meer informatie over onze kwekerij? Dankzij ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van alle informatie die u nodig heeft voor het maken van de beste keuze. Wij weten alles over bijvoorbeeld de kenmerken van diverse soorten en brengen deze informatie ook graag over op anderen. Natuurlijk kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 06-20692739 of 0318-250444. Ook kunt u uw vraag via de e-mail aan ons stellen, zodat wij u zo snel mogelijk van antwoord kunnen voorzien. U kunt ons dan bereiken via [email protected] Hopelijk mogen wij ook u snel helpen met de kwalitatief hoogwaardige Taxus plant die past bij uw wensen.

Thuisbezorgd voor slechts €42,50
Zelf afhalen mogelijk
Rechtstreeks van onze kwekerij
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole