Taxus baccata Summergold kopen?

Taxus baccata Summergold kopen?

 
De Taxus baccata 'Summergold' is een struikvormige taxussoort. De naalden zijn, zoals de naam al doet vermoeden, goudgeel van kleur. Deze soort is een laagblijvende taxussoort die zeer geschikt is voor lage hagen en als bodembedekker. De groei is langzaam en deze taxus zal vooral in de breedte groeien. De maximale hoogte na tien jaar is ongeveer 80 centimeter. De beste standplaats is zon of halfschaduw. 

Taxus baccata Summergold in pot

Hieronder ziet u de verschillende maten die bij ons verkrijgbaar zijn. Deze Taxus wordt in pot gekweekt en is het gehele jaar door te verkrijgen. De bestelling plaatst u eenvoudig in de winkelwagen. Leveren kan op de door u gekozen dag en betalen kan veilig en snel met Ideal. Uw haag laten planten behoort ook tot de mogelijkheden. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. Op onze site vindt u ook meer informatie over de verzorging van taxus.  
← Keer terug naar de backoffice    ⛟ Thuis bezorgen voor slechts €34,50 ⚫ Centraal gelegen in Midden Nederland ♻ Maar liefst 3 maanden garantie! ☘ Rechtstreeks van onze kwekerij ☁ Planten kan het hele jaar door € Veilig betalen met iDeal ✔ Naktuinbouw-kwaliteitscontrole Verbergen