Taxusstruik in pot

Struikvormige taxus in pot

Dit assortiment taxus is uitermate geschikt voor lage hagen of blokken van hagen. Ook als bodembedekker zijn deze soorten geschikt.  We verkopen maar liefst vier verschillende soorten. In een voortuin zorgen taxusblokken voor een stijlvolle uitstraling. Ook kan er de voorkeur zijn voor een taxushaag die wat lager blijft. Deze soorten zijn daar zeer geschikt voor. Meer informatie over de verschillende soorten vind u bij de afzonderlijke producten.

Taxusstruik in pot bestellen

Het is erg eenvoudig om een bestelling te plaatsen  Alle producten zijn in meerder maten te bestellen. Selecteer het gewenste product en kies het gewenste aantal planten. In de winkelwagen kunt u eenvoudig en veilig betalen. Ook kunt u hier aangeven of en wanneer u de planten wil laten bezorgen. Afhalen in Wekerom op onze kwekerij is uiteraard ook mogelijk. 

← Keer terug naar de backoffice    ⛟ Thuis bezorgen voor slechts €34,50 ⚫ Centraal gelegen in Midden Nederland ♻ Maar liefst 3 maanden garantie! ☘ Rechtstreeks van onze kwekerij ☁ Planten kan het hele jaar door € Veilig betalen met iDeal ✔ Naktuinbouw-kwaliteitscontrole Verbergen