Bezorgkosten €42,50 gartis verzendig vanaf €750,--
3 maanden garantie
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Taxus baccata

Taxus Baccata in pot (30-40cm)

Wilt u niet wachten tot september? Onze Taxus Baccata in pot is geschikt voor mensen die ook in de zomerperiode (juni-augustus) nog veilig een taxushaag willen planten. Taxus in pot zijn het hele jaar te planten.
€5,95

Taxus Baccata in pot (40-50cm)

Onze Taxus Baccata in pot is geschikt om jaarrond  te planten.
€5,95

Taxus Baccata in pot (80-100cm)

Wilt u niet wachten tot september? Onze Taxus Baccata in pot is geschikt voor mensen die in de zomerperiode (juni-augustus) nog veilig een taxushaag willen planten.
€10,95

Taxus baccata in pot

Taxus baccata is een populaire taxussoort. Deze soort is winterhard en groenblijvend en staat bekend als onderhoudsvriendelijk. Als haagplant komt de Taxus goed tot zijn recht. Een taxushaag is een aanwinst voor elke tuin. 

Het gehele jaar door kunt u taxus planten. Bij Taxusbestellen.nl verkopen we namelijk zowel Taxus Baccata met kluit als in pot. Taxus in pot is zeer geschikt om een haag te planten in de zomermaanden juni, juli en augustus. Taxus Baccata in pot kan uiteraard ook in de overige maanden worden geplant. Haagplanten uit pot zijn goed doorgeworteld en groeien direct verder na het planten. 

Taxus baccata diverse maten

De Taxus Baccata verkopen wij in diverse maten. Kijk bij ons assortiment en kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld plantinstructies op onze site. Een taxus kan ongeveer dertig centimeter per jaar groeien. 

 

Taxus onderhoud

Taxus heeft weinig onderhoud nodig. Na het planten kunt u de haag een of twee maal per jaar snoeien. Bij voorkeur met scherp gereedschap en op een bewolkte dag. Bemesten is belangrijk voor een goede groei. Een taxus kent twee groeiperiodes en het beste resultaat wordt bereikt als u vóór deze periodes bemest namelijk eind maart/begin april en eind juni/begin juli. Voldoende water geven is ook belangrijk, zeker na het planten en bij droge periodes. Zorg er wel voor dat de bodem goed doorlatend is. Het water moet ook weer weg kunnen lopen om wortelrot te voorkomen. 

Lees meer
Lees minder
Bezorgkosten €42,50 gartis verzendig vanaf €750,--
3 maanden garantie
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole