Thuisbezorgd voor slechts €42,50
Zelf afhalen mogelijk
Rechtstreeks van onze kwekerij
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Taxus in pot voor de zomer

In de zomer een taxus haag planten. Bij Taxusbestellen.nl hebben we een ruim assortiment taxus die in pot wordt gekweekt. Deze planten kunt u zeker in de zomermaanden planten.

Taxus baccata

Taxus baccata

Taxus media 'Groenland'

Taxus media 'Groenland'

Taxus media Hicksii

Taxus media Hicksii

Taxus media 'Hillii'

Taxus media 'Hillii'


Taxus in pot zeer geschikt voor de zomer


Bij Taxusbestellen.nl kunt u ook terecht voor taxus in pot. Het hele jaar door kunt u deze bestellen voor een mooie taxushaag. In de zomermaanden kunt u dus gewoon een taxushaag planten. Planten die in de pot gekweekt zijn hebben een doorgewortelde kluit. Sterke planten dus die meteen doorgroeien na het planten.

Er is een verschil in prijs tussen taxus in pot en taxus met kluit. Taxus in pot zijn iets duurder in de aanschaf. Tijdens het kweken zijn deze planten bijvoorbeeld regelmatig overgepot in een grotere pot. 

De voordelen van taxus in pot zijn dat deze planten direct zullen gaan groeien na het planten. Daarnaast is het uitvalpercentage te verwaarlozen. Ook hoeft u deze planten niet direct na aanschaf te planten omdat de wortels goed beschermd zijn in de pot. 

Soorten taxus in pot

We hebben diverse soorten Taxus in pot waaronder de Taxus Baccata en de Taxus media Hicksii. Al deze soorten zijn in diverse maten verkrijgbaar.  De Taxus Baccata is de meest bekende taxussoort en een ideale plant voor een groenblijvende haag in uw tuin. Het is een sterke soort 
Ook kunt u bij ons terecht voor de Taxus media 'Hilli". Deze lijkt sterk op de 'Hicksii) en is de mannelijke variant. Daarnaast verkopen wij ook de 'Groenland". Deze soort heeft een erg dichte groei en is daardoor zeer geschikt voor een haag die veel privacy biedt. 
Lees meer
Lees minder
Thuisbezorgd voor slechts €42,50
Zelf afhalen mogelijk
Rechtstreeks van onze kwekerij
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole