Taxus Baccata maat 60-80 cm

€6,85 Incl. btw
Levertijd: 4-6 dagen

Taxus Baccata maat 60-80 cm

Leverbaar  is leverbaar

Kluitmaat circa 25 cm (maat plant is exclusief kluit)

Aantal per meter: 3

Standplaats: zon/halfschaduw/schaduw

Grondsoort: neutraal, matig vochtig

Toepassing: hagen, solitair, vak- en randbeplanting, vormsnoei

Verzorging: regelmatig bemesten, een of tweemaal per jaar snoeien

Winterhardheid tenminste tot: -21°C

Plantinstructies  lees meer

Taxus Baccata

De Taxus Baccata is een populaire haagplant in Nederlandse tuinen. Er zijn veel voordelen aan een taxushaag. Ze zijn makkelijk te onderhouden, verdragen vrijwel elke ondergrond en kunnen zowel in de zon, halfschaduw als schaduw worden geplaatst. Het is belangrijk dat de ondergrond goed doorlatend is zodat het water goed weg kan lopen. Regelmatig water geven na het planten en bij droogte is belangrijk. De taxushaag houdt u mooi in vorm door deze een of twee maal per jaar te snoeien. 

Taxus Baccata bestellen

Taxus bestellen is zeer eenvoudig. U plaatst uw bestelling online en kunt er voor kiezen om de planten af te halen op onze kwekerij of deze thuis laten bezorgen. De bezorgdatum is in overleg. Een regionale transporteur brengt de taxus bij u thuis. Een ideale oplossing als u zelf niet in staat bent of geen tijd hebt om uw bestelling te komen afhalen. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    ⛟ Thuis bezorgen voor slechts €34,50 ⚫ Centraal gelegen in Midden Nederland ♻ Maar liefst 3 maanden garantie! ☘ Rechtstreeks van onze kwekerij ☁ Planten kan het hele jaar door € Veilig betalen met iDeal ✔ Naktuinbouw-kwaliteitscontrole Verbergen