Taxus Baccata maat 200-225 cm

€69,50 €54,00 Incl. btw
Levertijd: 4-6 dagen
  • Bestel 8 voor €49,68 per stuk en bespaar 8%

Taxus Baccata maat 200-225 cm

Leverbaar van september tot t/m medio mei

Kluitmaat circa 40/50 cm (maat plant is exclusief kluit)

Aantal per meter: 2

Standplaats: zon/halfschaduw/schaduw

Grondsoort: neutraal, matig vochtig

Toepassing: hagen, solitair, vak- en randbeplanting, vormsnoei

Verzorging: regelmatig bemesten, een of tweemaal per jaar snoeien

Winterhardheid tenminste tot: -21°C

Plantinstructies  lees meer

 

Een Taxus Baccata is geschikt voor elke tuin. Deze venijnboom behoort tot de familie van coniferen. De bladeren (of naalden) zijn spiraalvormig en groenblijvend. De Taxus kunt u het beste planten in het voor- of najaar. Ook in de wintermaanden kunt u een taxushaagplanten mits er geen vorst in de grond zit. Na het planten heeft de taxushaag voldoende water nodig. Bij warm weer zeker twee tot drie keer per week. Een tot tweemaal per jaar snoeien en bemesten is ook aan te raden. Verder heeft de haag weinig verzorging nodig. Een Taxus kunt u zowel op een zon- en(half)schaduwplek plaatsen. 

Taxus Baccata bestellen

Bjj Taxusbestellen.nl is het eenvoudig om uw bestelling online te plaatsen. U kunt veilig met o.a. Ideal betalen. Wilt u de taxus thuis laten bezorgen of liever afhalen op onze kwekerij in Wekerom op de Veluwe? Beide is mogelijk. In overleg kunt u een gewenste bezorgdatum kiezen. Van onze transporteur ontvangt u een track en trace code om de bestelling te kunnen volgen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    ⛟ Thuis bezorgen voor slechts €34,50 ⚫ Centraal gelegen in Midden Nederland ♻ Maar liefst 3 maanden garantie! ☘ Rechtstreeks van onze kwekerij ☁ Planten kan het hele jaar door € Veilig betalen met iDeal ✔ Naktuinbouw-kwaliteitscontrole Verbergen