Bezorgkosten €42,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Waar kunt u het beste een taxus kopen

Overweegt u om een taxus te kopen? Dat vinden wij een goed idee. De taxus is een groene klassieker die prachtig in uw tuin zal staan. De taxus is een sterke plant, die over het algemeen weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het wel belangrijk dat u niet zomaar een taxus koopt. Zo zijn er zelfs aanbieders van taxussen waarbij u het beste een taxus kunt kopen. Waar u het beste een taxus kunt kopen en waarom dat zo is, vertellen wij u in dit artikel.

Bij welke aanbieder kunt u het beste een taxus kopen?


Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om aan taxussen te kunnen komen. Dat is natuurlijk niet zo gek, want de taxus is in Nederland een veel geziene plant.  Zo kunt u bijvoorbeeld een taxus van iemand overnemen of bij een tuincentrum kopen. Toch kunt u het allerbeste een taxus bij een goede kwekerij kopen.

Waarom een taxus bij een kwekerij kopen?


Er zijn een aantal redenen om een taxus bij een kwekerij te kopen. De voornaamste reden is omdat de kwekerij over het algemeen de laagste prijzen hanteert. De kwekerij is dé plek waar de taxus is gekweekt. Door een taxus bij de kwekerij te kopen, zit er geen enkele schakel tussen u en de kweker in. Hierdoor is het vaak een stuk voordeliger om een taxus bij een kwekerij te kopen dan bijvoorbeeld bij een tuincentrum. Het tuincentrum rekent namelijk alle kosten door die het heeft gemaakt om de taxus in de winkel te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inkopen van de taxus bij de kweker en de kosten die het bedrijf heeft gemaakt om de taxus te transporteren. Daarnaast wilt een tuincentrum vaak ook dikke winst maken op alles wat zij verkoopt. Hierdoor liggen de prijzen van het tuincentrum doorgaans veel hoger dan bij de kwekerij.

Hoe weet u of een kwekerij betrouwbaar is?


Sommige mensen kopen hun planten liever niet bij een kwekerij, omdat zij niet zo goed zelf kunnen checken of een kwekerij wel betrouwbaar is. Steeds meer mensen kopen hun planten bij een tuincentrum. En als daar eens wat mis mee is, dan gaat dat als een lopend vuurtje rond. Heeft u bijvoorbeeld niet zoveel mensen in uw omgeving die bij een kwekerij hun planten kopen, dan is het lastiger om te bepalen bij welke kwekerij u het beste terechtkunt. Toch is het niet onmogelijk om te checken of een kwekerij betrouwbaar is!

De Nak Tuinbouw


U kunt namelijk zelf checken of een kwekerij betrouwbaar is, door te controleren of de planten die de kweker aanbiedt is gekeurd door de Nak Tuinbouw. De Nak Tuinbouw is een vereniging die planten keurt op hun gezondheid. Alleen sterke, gezonde planten komen door de keuring heen. Door een plant te kopen die door de Nak Tuinbouw is goedkeurt, weet u zeker dat u een goede plant heeft.

Kwekerij Top & Top


Kwekerij Top & Top is zo’n betrouwbare kwekerij die jaarlijks al haar planten laat keuren door de Nak Tuinbouw. Bent u dus op zoek naar een goede, betrouwbare kwekerij? Dan kunt u dus zeker weten bij deze kwekerij terecht. Alle taxussen die u op deze website kunt bestellen, komen trouwens ook bij deze kwekerij vandaan.

Conclusie


Wanneer u overweegt om een taxus te kopen, daar niet de hoofdprijs voor wilt betalen en er zeker van wilt zijn dat u een goede, sterke plant koopt, kunt u dus het beste ervoor kiezen om de plant bij een betrouwbare kwekerij te kopen. Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Dan mag u gerust contact met ons opnemen, want wij beantwoorden ze graag.

 

Lees meer
Lees minder
Bezorgkosten €42,50 per bestelling
Gratis verzending vanaf €750,-
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole