Bezorgkosten €42,50 per bestelling
3 maanden garantie
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole

Taxus Baccata kopen

Taxus baccata kopen


Wilt u graag een Taxus baccata kopen? Dan bent u hiervoor op Taxusbestellen.nl aan het juiste adres. Wij leveren de taxus baccata planten uit ons assortiment namelijk direct vanuit de kwekerij. Hierdoor weet u zeker dat u een gezonde Taxus baccata zult kopen tegen een betaalbare prijs.

Waarom een Taxus baccata kopen?


De taxus baccata is één van de meest voorkomende taxussoorten in Nederland. Deze plant is wintergroen en heeft een mooie donkere kleur. Daarnaast groeit de taxus baccata langzaam, waardoor u hem minder vaak hoeft te snoeien dan een taxussoort die wel snel groeit. Deze plant kan in de breedte een erg compacte plant worden mits u hem wel goed snoeit. Dankzij deze eigenschappen is deze taxussoort een ideale haagplant. Met een haag van taxussen heeft u een mooie donkergroene afscheiding in uw tuin die u een hoop privacy biedt. Dankzij de donkergroene kleur van de haag, vallen de andere planten en bloemen in uw tuin extra goed op.

Daarnaast kunt u ook heel goed één taxus baccata kopen, om deze als opvulling van een lege plek in uw tuin te gebruiken. Er zijn dus genoeg redenen om de taxus baccata te kopen.

Waarom een Taxus baccata kopen op Taxusbestellen.nl?


Wilt u graag een taxus baccata kopen? Doe dit dan eenvoudig en snel op Taxusbestellen.nl! Binnen enkele klikken kunt u de plant kopen. Uiteraard kunt u in onze webshop ook meerdere taxussen tegelijk bestellen.

Wij leveren al onze planten direct uit onze eigen kwekerij, waardoor er geen andere schakels dan wijzelf in het bestelproces zitten. Hierdoor kunnen wij de taxussen in onze webshop voor een veel lager tarief aanbieden dan dat tuincentra bijvoorbeeld doen. Wilt u dus zo voordelig mogelijk een taxus kopen? Dan kunt u dit het beste rechtstreeks bij ons doen!

 

Bestel eenvoudig online een kerngezonde taxus!


Nog een belangrijke reden om een taxus baccata op Taxusbestellen.nl te kopen, is dat u bij ons gegarandeerd een kerngezonde plant koopt. Alle taxusplanten diie wij kweken, worden namelijk jaarlijks gekeurd door de Nak Tuinbouw. Deze organisatie ziet erop toe dat alleen goedgekeurde (dus kerngezonde) planten te koop worden aangeboden. Daarnaast krijgt u bij elke plant die u bij ons bestelt een plantenpaspoort mee, waarin u de conditie van de plant kunt terugvinden. Alleen planten die door de Nak Tuinbouw zijn goedgekeurd, krijgen zo’n paspoort. Dit paspoort biedt u de garantie en het bewijs dat u daadwerkelijk een gezonde plant heeft aangeschaft.

Profiteer van het gemak van online bestellen en laten bezorgen!


Nog een goede reden om een taxus baccata te kopen in onze webshop, is onze goede service. Weet u namelijk niet zo goed voor welke (maat) plant u het beste kunt kiezen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, want onze experts geven u graag een advies op maat. Zodra u weet welke plant(en) u wilt hebben, kunt u deze heel eenvoudig vanachter uw computer online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Een taxusplant kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Taxus afhalen

Wilt u de plant liever zelf komen ophalen? Dan is dat geen probleem, dankzij onze centrale ligging (in Ede) zijn wij vanuit alle hoeken van Nederland goed bereikbaar. U kunt uw bestelling op afspraak bij ons in de kwekerij ophalen, zodat u zeker weet dat u uw complete bestelling mee kunt nemen. De planten staan namelijk niet op voorraad klaar, maar worden pas van het veld gerooid wanneer iemand ze heeft aangeschaft.

Bezorgkosten €42,50 per bestelling
3 maanden garantie
Ahalen kwekerij graag op afspraak
Naktuinbouw-kwaliteitscontrole